fredag 30 juli 2010

1 ÅR

Jisses, imorgon blir prinsen 1 år!

Vilket år...
Så mycket glädje, så mycket sorg, så mycket förväntan, så mycket insikter, så mycket lycka, så mycket frustration! Så mycket ilska och avund men nu ganska tillfreds och accepterande. Jag har lärt så mycket om mig själv, om barn, om Malte om Fredrik och om våra familjer och vänner. Insett vilket fantastiskt stöd vi har och hur mycket kärlek som finns runt om kring oss.

Tänker på dagen för ett år sedan, vattnet gick som denna dag på förmiddagen, vi spenderade nästan hela dagen på BB, tjatande om att få åka hem och vänta på värkarna hemma. Det fick vi.

Så vid 22, den 30 juli 2009 startade värkarna, vid 08 på morgonen den 31:a åkte vi in igen till BB och 14:50 är han född, PRINSEN!

Kom ihåg att jag och Fredrik de första veckorna gick runt och funderade på vad alla föräldrar klagar på, det är väl inget att ha barn?! Prinsen sov säkert 22 timmar om dygnet, det tog över en månad innan han skrek...

Idag har vi helt andra erfarenheter ;)

Jo, så imorgon blir det 1 års kalas!

Jag har ansträngt mig inför detta kalas, vad jag tror en mamma/förälder skall anstränga sig inför ett kalas. Bakat bullar, småkakor och imorgon skall tårta bakas. Ballonger skall blåsas upp och all fika skall intas i trädgården under solsken och jollrande barn...

HAHAHAHAHAHAHAHHAHA, jag återkommer om hur den bilden egentligen blir;)

söndag 4 juli 2010

Sommar!

Har fått mycket påtryckningar om att det är för lite bilder på min blogg, så här kommer en riktig bildsommarhälsning!

Sommar innebär vila, ny sulky, solglasögon, glass och bad. Vi njuter!