lördag 18 juni 2011

Lillebror...

Igår var jag på östra och gjorde ultraljud. F kunde komma med så mamma och F:s mamma fick hänga på, och Malte förstås då det var innan förskolan.


Min läkare är inte jätte duktig på att ta bilder, men här lyckades han väldigt bra! Han är lik Malte :)

Igår var Malte på Universeum med förskolan på heldagsutflykt! Nu går det undan, vi hinner inte göra vissa saker första gången med prinsen då förskolan nu hittar på massa aktiviteter... men det är så roligt att de genomför "vanliga" utflykter med dessa barn. Vilket tålamod!

Mormor och farmor hämtade prinsen på eftermiddagen så fick jag 2 timmar hos frissan i lugn och ro! Hon är bäst min frisör, hon masserade hårbotten extra länge 3 gånger! Det är så skönt att bli lite bortskämd.

I natt fick vi vända snabbt i sängen då vi nyss gått och lagt oss, prinsen blev dålig. hostade, hade slem och vi febern komma krypande. Lite kräks och sen skakningar som kan vara tidigt tecken på kramp. Snabbt i med alvedon och kloralhydrat, efter en timme somnade han och sov mellan 00:30-03:30 vaken 1,5 timme o somnade sen igen... sov gott o stilla till 06:30. Nu väntas en tid med lite sömn, mycket slem, kräks o hosta...

2 kommentarer:

  1. Skoj me så bra kort.... å ja han kommer bli lika söt som Malte :)

    Kram Lena

    SvaraRadera
  2. Åhh fina lillebror <3 hoppas Malte piggar på sig <3
    Kram Matilda

    SvaraRadera