torsdag 28 juli 2011

Sommar och semester

Vi har varit och hälsat på våra CP kompisar i Småland... De bästa CP kompisar man kan ha! I Mönsterås har barnen kräkts ikapp, krampat ikapp och tränat tillsammans :) Vi har vart på dagsutflykter, Malte har fått hälsa på en massa djur, kalvar, hästar, kossor och klappat på en kattunge. Han har badat, dressat och åkt fyrhjuling och en massa bil. Han har varit på strålande humör och gillat sällskapet och att få vara tillsammans med mamma och pappa.Under Mönsterås vistelsen har vi även tagit del av två nya tekniker, flöda och Jonasmatning. Flödning innebär ett enklare sätt att få i Malte sina inhalationer och Jonasmatning innebär att man maximerar hastigheten på sondmatningen... det har faktiskt funkat! Mata 120 ml på 20 minuter stället för 40! Men det vågar vi inte tala om för försäkringskassan eller LSS handläggaren för då kanske vi blir av med lite insatser...

Nu har F åkt tillbaka till Göteborg för att arbeta timmar fram till måndagmorgon, sen går han på semester! Semester och semester, ny familjemedlem, M&W träning och operation lär hålla oss sysselsatta :)

Jag och Malte är kvar i Jönköping och umgås med mormor veckan ut. Här skall Malte fira sin 2 årsdag på söndag med tårta! (för er som vill fira honom i GBG så ordnar vi med en till kalastid i veckan som kommer)

Väl tillbaka i GBG skall operation föda barn starta, gå upp för trappor, boa och förbereda för förlossning = skriva listor och göra mycket tillgängligt för farmor som skall ta hand om lillfisen...kanske skall börja kalla honom storfisen nu, det kommer ju en ny lillfis :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar