lördag 30 juni 2012

Sommar

Mannen i huset har kommit hem, och varit hemma ett tag. Det var så underbart och bekräftande när han kom hem, han hade längtat efter OSS, saknat oss! Han sa det och jag såg det på honom. Han kom tillbaka med kärlek till oss, familjen knas. I svaga ögonblick drömde jag mardröm om att han inte skulle komma hem, eller komma hem och bryta upp. Fått smak på att vara själv. Men inte, han kom hem med kärlek.

Vi har fått assistansbesked från försäkringskassan, 75 timmar i veckan! Jour på natten. Inte en enda rad om föräldraransvar! En saklig utredning. Vi är jätte nöjda och glada över beslutet, nu börjar jobbet på allvaret att hitta en ok assistent.

Vi har fått förhandsbesked om avlösareservice för Widar då vi flyttat till Partille, 10 timmar/veckan får vi! Inget kränkande eller förnedrande i utredningen. Han beviljas enligt LSS lagstiftningen.

Ni läser rätt! Vi har medvind!

Men, allt får ju inte vara för bra. I måndags ringde de från nallen 22:40, Malte hade feber. På onsdagen var Widar extra grinig och på kvällen kände jag och Fredrik att vi hade ont i halsen. Så blev hela familjen vrålförkylda... Men, än så länge inget telefonsamtal till 1177, inget besök på VC, inget besök tilljourcentral och ingen sjukhusvistelse!
Där emot väldigt få sovrummet per dygn...:-(

Nu gäller det att snabbt bli friska så vi kan åka till Mönsterås nästa vecka!
Snart blir det semester även för oss..

3 kommentarer:

 1. Ååååh Louise!! Vackert skrivet och underbart att läsa om ER kärlek!!! Det gör gott!!

  Önskar att er medvind blir till en riktig 'stormvind' ..., självklart i eran riktning!!

  Krya på er! Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Glädjeläsning!

  SvaraRadera
 3. Vad underbart! Kärlek är det bästa, men assistans och avlösarservice måste ju vara en mycket god tvåa :-) Ni har verkligen rätt till det här, och ni förtjänar sååå mycket medvind nu! Kram!

  SvaraRadera