söndag 15 juli 2012

Sommarens semester

Vi väntade ut så länge vi stod ut, i att bli aningen friskare. En dag senare än planerar åkte vi iväg, till Småland, Mönsterås, familjen Norman/Blomkvist.
Där väntade en massa fina och härliga dagar i lagom tempo med lagom mycket innehåll! Vi har gått små promenader, grillat, badat i poolen, badat i havet, haft picknick, åkt sightseeing med bil, hälsat på bondgården, gjort Ölands djurpark, grillat massa god mat, tittat på film och jag har fått hänga med på ridtur i en riktig skog på islandshäst! Ja, man hinner med mycket, för som ni läser i uppspaltningen så står ingenstans, sovit, vilat, tagit igen oss...

Vi hade en tanke om att göra några dagars campingliv också, mamma och Leif har husvagnen uppställd på Öland, men efter 6 nätter med minimalt med sömn så hoppade vi över campinglivet och åkte hem istället.

Så tillbaka till vardagen. Här bokas möte med humana, tidrapporyer ska skrivas, intervjuer skall göras, scheman skall tänkas ut, arbetsbeskrivning skall skrivas och i veckanbörjar F jobba. Sakta men väldigt bestämt så infinner sig en vag ångest känsla. Det här med assistans är ju det bästa redskapet för oss, men samtidigt så förstår vi nu, väldigt konkret vad vi sliter och alltid kommer slita! Det där med fyra veckors sammanhängande ledighet under sommarmånaderna.... Jo, i nästa liv.

Och så mitt i allt, när tankarna går i högvarv, så får man en vaken natt... Tack för den!
Och så har jag nya känns har i halsen och pojkarnas svårighet att andas rätt i sömnen tyder eventuellt på att en ny förkylning är på gång! Håll nu tummarna för att så inte är fallet! Jag orkar inte en förkylning till!

1 kommentar: