tisdag 21 augusti 2012

En intensiv-månad med ro

Augusti har rusat.
Vardagen är här, den nya, den med assistans. Assistans fungerar! Malte mår super bra av att ha en assistent. Widar trivs med att få uppmärksamhet och bli kärleksfullt omhändertagen av sin mamma och pappa. Jag känner mig tillfreds, ganska tillräcklig. Jag känner redan av de positiva konsekvenser som Maltes assistans gett oss. Vi andas. Vi slappnar av. Malte mår bra. Malte får det han behöver och förtjänar. Vi har mycket kvar att pressa in hos assistenten, men det känns inte brotskande! Vi Harry att ta en dag i taget.

Härom veckan kunde jag vara lite spontan, tack vare assistansen! Jag kunde på dagen, runt lunch, bestämma att åka till stan på kvällen!
Hon funkar bra i familjen och tar mer och mer ansvar och initiativ.

Idag firade vi vår underbara 1 åring! Han ger oss så mycket glädje! Han är så mycket känslor! När han är glad är han underbart glad, när han är sur är han ordentligt sur. Han är nyfiken. Han är grymt frustrerad över att han inte förstår hur han skall få sina olika kroppsdelar att följa hans vilja. När vi hjälper honom upp i krypposition blir han så glad att han skrattar högt. Så tar han fart med benen men stupar rakt ner på näsan och blir vansinnigt ledsen, arg och frustrerad.

Igår överraskade jag min älskade sambo med ett vardagligt avbrott på hotell Arken. Vilka härliga timmar vi fick där!
Väl hemma så kommer vi snabbt in i vardagen igen och spakänslan i kroppen är som bortblåst. Tur vi har ett ganska fungerande minne :-)
I morse tog vi varsin massage för rygg, axlar och nacke, hon fick ett tufft jobb, massören. Hon rekommenderade oss båda att regelbundet gå på massage och uppgav att vi har spänningar och muskelknutor som behöver behandling.... Åh vad jag skulle vilja ha en fast tid då det kom hem en massör och masserade! Någon läsare som har någon aning om, om det finns mobila massörer?

2 kommentarer:

 1. Ååå! Vad skönt att ni äntligen fått lite ro!
  Jag skulle också behöva en ambulerande massör=)

  Vi får ses snart tycker jag. Barn och män inkluderat!

  Kram

  SvaraRadera
 2. här är en tjej som kommer hem till folk i gbgområdet med omnejd..http://www.miouconcept.se/Hur-gaar-det-till.html

  SvaraRadera