söndag 28 oktober 2012

fulltecknad almenacka!

Jösses! veckorna flyger iväg, nu är det slutet av oktober, snart har är hösten över och vintern är på ingång. Jag som trodde jag skulle få känslan över kontroll igen nu när jag är hemma, men inte, ännu...

Pojkarna har varit förkylda, två gånger sökte jag på DSBUS med W då han var tungandad och rosslig. Andra gången så gjorde de en lugn röntgen som visade negativt! Så vände det :)
Dagen efter så kom jag in med Malte, han hade fått, visade det sig, en infektion som satt sig i mjukdelarna i ansiktet! På kvällen, då vi blivit inlagda och var uppe på avdelning, så fick han en stor kramp. Vi var ju på rätt ställe, men tyvärr hann vi inte testa nya medicinen, de hann inte springa efter och dra upp innan krampen, 3,5 minuter, tog slut. tre dagar var han inlagd, sen tog vi hem honom.

Så har vi två nya assistenter som skall börja jobba! Vilken skillnad det är att ha någon som går bredvid som aldrig tidigare träffat Malte! Vilken tur vi hade med Emelie som redan känner honom! På tisdag börjar deras schema med vaken natt...

Idag, en underbar höstdag, kall, solig, vi är lediga och barnen på gott humör, då skall vi "jobba". Idag skall vi planera med våra tre assistenter för kommande två månader då vi skall ha vaken natt för Malte och CPUP masken skall börja användas.

Vi har även varit med i ett projekt! http://essencevitae.com/, håll utkik efter oss där! Så kul att få fina proffsiga bilder på familjen!Igår hade vi tänkt ha en liten bjudning/fest för våra vänner men la ner planeringen då vi inte visste om vi skulle ha vaken natt assistans för Malte. Känns inte ok att ha vaken personal på hans rum samtidigt som vi skall ha lite fest. Så fruktansvärt svårt att få till att bjuda hem våra vänner!Vi blir båda tokiga på hur krångligt det är! Ska båda barnen vara hemma så bör M ha assistans, annars får vi ingen tid över till att umgås, men då gäller det ju att det är "rätt" tillställning så att det är bekvämt att ha assistent i hemmet. Annars skall det planeras in då M är på Nallen, då allt annat skall hinnas göras, återhämta sig, umgås bara vi, träna, städa, tvätta, göra ärenden...

ja ja, i ett annat liv, om några år... då kanske vi är mindre upptagna med våra små och kan lättare umgås med våra vänner, de som finns kvar...

Nästa vecka bjuder på besök för utprovning av stol för W på HMC, möte på Maltes förskola, Malte har studiedag, vi skall fotograferas, och över helgen skall vi till JKPG, träffa alla syskonen och fira mamma.
Veckan efter det så är det föräldramöte på M:s förskola, W skall opereras, vi skall på möte på genetik avdelning, vi skall ha middag hemma med vänner på fredagen och så skall vi avsluta helgen med välförtjänt och välbehövlig massage!

dags att ta tag i dagen!

1 kommentar:

 1. Hej,

  Jag läste er historia via Emma. Jag förlorade min Olle 2,5 månad gammal i samma sjukdom som Emma förlorade sin Elliot i.

  Jag berördes så mycket av era vackra pojkar och fina ord. Ni är fantastiska hela familjen!

  Många kramar från mig

  Evelina Stark


  SvaraRadera