tisdag 30 oktober 2012

Vaken assistent

Så, nu är det igång... Men inte super bra. En ny färsk assistent som gör sitt första riktiga pass i natt och bara jag hemma... Men vi får göra det bästa av situationen.

Nu har jag iaf gått och lagt mig för en stund, har lovat att assistenten skall få väcka mig så mycket den känner att den behöver!
Varför kan vi inte klona Emelie? Hon är ju trygg nu och skulle fixat en vaken natt galant... Det är svårt att veta om vi vill ha henne på kvällen eller natten...???!!??

Imorgon har M studiedag och Emelie börjar 12, då hoppas jag det ges utrymme för vila, träning och tid för att besöka min Sara.

Idag fick jag ett litet bryt. Vi var och leta fåtölj till assistenterna som de kan sitta i på Maltes rum. Så Örjan jag lipa, jag vill inte ha någon fåtölj på hans rum! Jag vill inreda med barnmöbler!!!!!!!
Fredrik fick lugnat mig och fåtöljen blev inköpt, men vi hann inte hämta den. All denna stress varje dag! Jag kommer bli tokig!

En tiLl sak som inträffar när man helt plötsligt har assistenter, är beroende av assistenter är att de blir sjuka! I eftermiddags så fick jag ett sms där det stod att hon som skulle jobba eftermiddags- & kvällsturen hade ogärna och inte kunde komma.... Det finns mer eller mindre dagar att vara sjuk på, idag var en mindre bra dag. Syrran släppte allt hon hade och åkte hit för att rädda upp kvällen....

Istället för att vara helt upptagen av barnen och alt kring dem så är jag nu helt upptagen av att lära och se till så att assistenterna gör det som jag annars skulle göra... Ghaaaaa!!!! Frustration!

Så härligt att läsa alla hälsningar till oss från dem som läst om oss via projektet! Tack! Det värmer och det behövs! Vi gillar att få den feedbavken. Kram till er! Nu har vi verkligen gjort oss offentliga.

1 kommentar:

  1. Vad härligt att ni fått vaken natt! Vi har jour 6 h, 1 vaken.
    Det är synd bara att det är så jäkla kämpigt att komma igång, hitta rätt folk och få det att funka. Vi fick precis låta en tjej gå. Våran heltid är en superstjärna, så alla nya kommer ju orättvist nog att mätas efter henne ;-)

    SvaraRadera