lördag 19 januari 2013

Huslängtan

Det trodde jag ALDRIG, men nu har jag huslängtan. Idag har vi schemalagt assistent till Malte och avlösare till Widar samma tid. Vi båda har varit iväg och tränat, super skönt. Det var kul att få träna tillsammans. Väl hemma igen är det barn och personal "överallt"
Ligger nu i sängen med stängd dörr för att komma ifrån en sista timme innan det är dags att ta över. Men precis utanför är gänget. Jag hör allt, jag jobbar på att koppla bort, men det är svårt.
Om vi nu hade vårt hus så är det förhoppningsvis planerat så, så att vi kan ha någonstans att ta vägen då barnen har sin personal hos sig. Och att barnen och assistenterna har mycket plats att vara på, så att de inte känner sig i vägen utan att planeringen ger utrymme för barnen och personalen att ta ut svängarna ordentligt! Ett hus med mycket plats för lek, bus och träning för barnen och något utrymme för oss att andas.
O
Idag startade jag min bootcamp. 6 veckor för att vända dåliga beteenden, både fysiskt och psykiskt. Nu är jag på G.

Så var det det med att ha "friska" barn.

1 kommentar:

  1. Åh, jag har också huslängtan, och vi har ändå bara ett barn, så jag förstår dig.
    Att verkligen kunna vila när man har assistenten hemma och slippa gå på varandra. Fast jag tycker det är svårt också, jag skäms nästan om jag ber assistenten ta Malte till sitt rum för att jag vill vara ifred. Jag tycker det är svårt att förhålla sig till hela situationen.

    SvaraRadera