torsdag 21 januari 2010

Är det nu resan börjar eller är vi framme på vår destination?

Idag var första besöket på habiliteringsmottagningen! Jag hade verkligen sett fram emot att få komma dit, ett helt team som skall ta hand om och guida oss i denna tillvaro. SSK och psykolog presenterade verksamheten lite kort och gav oss en del läsmaterial och vi presenterade vår lille prins.

Vi hade båda en god känsla av habiliteringen då vi gick därifrån, nu är det bara att invänta att de skall ha sitt team möte och göra en preliminär plan för prinsen och sen är vi igång, eller?

Har läst lite andras erfarenheter, inlägg och bloggar kring habiliteringen och får en uppfattning om att det kan gå trögt ibland, eller är det frustrationen hos föräldrarna som går ut över habiliteringen...

I nästa vecka väntar jag iaf höra av ngn från teamet och att vi får en ny tid för att träffa sjukgymnast och arbetsterapet snart.

Tills dess ska jag försöka njuta av alla bra dagar och bara låta mindre bra dagar passera...

3 kommentarer:

  1. Lycka till med din nya blogg :)Ser framemot att följa den! Vi fick också ett bra intryck när vi först kom till hab och har fortfarande. Men ibland önskar man att allting inte var så tungrott och vill att allt ska gå snabbt!

    SvaraRadera
  2. Även jag kikar in. Ja du den där habiliteringen ibland blir man gråhårig på dem. För oss funkar den bitvis bra och andra bitar är inte ens under all kritik de är rent katastrofala. Toppstyrt och trögt ledningen bakbinder de personer som vill driva frammåt och nå resultat. Hoppas verkligen ni får en bra hab som inte kommer att sätta käppar ihjulen på er för de finns ju sådana med..även fast de är sällsynta.

    SvaraRadera
  3. ...har ni ngn erfarenhet eller hört ngt om habiliteringen i gbg?

    SvaraRadera