söndag 14 mars 2010

Det är inte okej!

Lillprinsen spottar och nyser, klöker och spänner sig, gråter och skriker, nyser och fräser, hostar och kräks. Idag har både jag och lillprinsen bytt kläder 3 gånger då det kräkts och dessutom har sonden åkt ut. Han är inte tillfreds och jag börjar känna av paniken över att inte kunna hantera situationen.

Imorgon skall vi till habiliteringen och träffa ssk, hoppas hon kan ge lite tips och svar över hans mående.


En liten tanke börjar dock tränga sig på i huvudet, det kommer alltid vara så här, det kommer alltid vara något att hänga upp sig på, något som inte är bra. Vi kommer aldrig få ett flyt i vardagen, den där lugna, glada veckan där vi alla 3 kan vara tillfreds.

Jag är en mycket trött och frustrerad mamma just nu..., inte ens mamma känslan känns rätt, jag är bara en trött och frustrerad människa som lever i motvind.

1 kommentar:

  1. Hej vännen!
    Först vill jag börja med att säga att jag är superglad att vi har fått kontakt på nätet, tror det kan för oss allihopa på sitt sätt.
    Nu har jag läst om några månader i ert liv. Våra små killar är jämngamla, dom har olika handikap men trotts det så lider vi föräldrar av samma känslor att tampas med.
    Hoppas vi hittar en dag som passar då vi kan ta en liten fika. Tyvärr har vi massa vårdbesök o arbetar typ hela tiden de närmaste veckorna. Jag harar att leva stenhårt planerat utan luft i systemet. Men vad gör man inte för sitt barn... Det va inte så här jag planerade mitt liv...

    SvaraRadera