tisdag 5 oktober 2010

Arbetslös...

Just nu funkar mycket!

Han somnar vid 18:30-19:00 på kvällen, läggs i sin säng och får mat med hjälp av pumpen. Ofta är matningen klar vid 19:30. I samband med att vi går och lägger oss så sätter vi igång en matning till.
Han sover i princip hela nätterna, jo, han vaknar men somnar om med medicin inom ca 30 minuter...

Allvarligt talat, vad gör föräldrar på kvällarna??? Jag är inte van vid att ha en son som ligger i sin säng från tidig kväll, hela natten och till tidig morgon...

Inatt jobbar dessutom Fredrik så nu är det verkligen ensamt, jag har egentid, bara så där :)!!!!!

Igår var specialpedagogen och arbetsterapeuten här, de överöste mig, Fredrik och Malte med beröm och massa feedback, jag är SÅ stolt :)
Han har utvecklats så mycket under den månad de inte träffat honom och gjort en del framsteg.
Han "leker" själv en stund, använder synen mycket mer, ger tillbaka mycket i samspel och gillar att leka och samspela. Han gör skillnad på att använda sina olika sinnen och vill använda ALLA sinnen vid lek.

Det är så skönt att detta lossnat nu inför kommande förskolestart! Jag tror förskolan kommer fungera utmärkt för prinsen!

4 kommentarer:

 1. Sååå rolig läsning!
  Klart ni ska ha beröm!!!
  Ni är dom bästa föräldrarna Malte kan ha!

  SvaraRadera
 2. Va roligt! Ni förtjänar verkligen att få beröm så som ni kämpar! Har en son som är lika gammal som Malte och har följt din blogg, och måste säga att jag aldrig hade klarat det som ni gått igenom. Så starka ni är, Malte har verkligen tur som fått dom bästa föräldrar han kan ha!

  SvaraRadera
 3. Hej Lisa! Det här är Britt-Marie som kände dig när du var liten! Jag har läst din blogg, starkt av dig att dela med dig av dina erfarenheter, det kan nog hjälpa andra i samma situation. Din lille son ser ut att vara väldigt söt! Kramar!

  SvaraRadera
 4. Hej! Mamma gav mig länken till din blogg. Vilken söt liten son du har! Vad spännande att du jobbar inom beroendevården, jag är socionom men jobbar på familjenheten med LSS så vi har valt liknande vägar i livet. Tror att Bea jobbar med liknande saker också, kanske våra föräldrars fel, vem vet? Vill du höra av dig så kan du maila mig på denicesvensson@yahoo.se, lägga till mig på facebook eller lämna en kommentar i min blogg. Jag bloggar inte personligt längre, men lite blir det såklart ändå. Stor kram, Denice

  SvaraRadera