lördag 19 mars 2011

veckan som gått

Jisses vad beslut vi tagit i veckan och som snart kommer att hända i våra liv!

Jag och F fattade beslut om att Malte skall få träna med elektrodressen! Vi satsar massa tusenlappar på en metod som inte inhåller någon medicin eller några biverkningar :) Redan v. 13 kommer vi få den utbildningen. Läs gärna mer: www.inerventions.se

Malte skall även få träna på move & wlak till hösten... det hade vi beslutat sen tidigare men i veckan har vi fått inbjudan, han börjar den 22/2 2011... 3 dagar efter att han beräknas bli storebror!

Under v. 13 kommer även våra cp-kompisar, familjen från Småland som vi träffat via internet! Ska bli så kul att träffas igen!

Malte har även fått vara på sjukhus under två dygn, han var så stel och hade skrik/gråt attacker som inte gick över verken med medicin, mys eller bus. Tillslut åkte vi upp med farhågan att det var ett långt EP anfall, fick ligga inne på observation men ingen vet riktigt vad det är... han är bättre nu iaf.
Under denna inläggning var Malte inte "sjuk" så vi kunde utnyttja att gå ner till lekterapin coh testa upplevelserummet!
Det gillade Malte:


Tillslut somnade prinsen, så avslappnade var det i rummet!

3 kommentarer:

 1. Storebror?????..jaha här händer det grejer minsann...men det där datumet måste du väl ha skrivit fel hoppas jag :).

  Om jag missuppfatat vad du skrev så ursäkta annars Grattis!!

  SvaraRadera
 2. Jo, datumet är fel... 22/8 skall det vara :)

  SvaraRadera
 3. Stort grattis till bebis nummer 2!! Vad roligt :-) Lekterapi är superbra, hos oss har det tyvärr haft ganska dåliga öppettider, och eftersom Corinne varit så medtagen efter sina operationer så har vi tyvärr inte kunnat vara där så mycket heller, men de gånger vi lyckats komma dit har hon varit helt salig...

  SvaraRadera