fredag 4 november 2011

Studiedag = Familjeutflykt

I onsdags var det studiedag på förskolan så Malte var ledig. Då passa vi på att packa in barn och farmor i bilen och åkte till Komikapp! Nu har Malte fått en gunga och en touch leksak.Det är en kalkon som spelar fågelsången och rör lite på sig då Malte toutchar på toutchen, med samma toutch stänger Malte själv av. En bra orsak-verkan leksak! Till toutchen finns en hel del olika djur och leksaker som man kan köpa och använda! Vi tackar alla er som gett Malte pengar i födelsedagspresent mm! Denna leksak kostar 699(!)kr och toutchen 350 kr...tänk att det skall vara så dyrt med bra leksaker till Malte!

5 kommentarer:

 1. Men toutchknappen kan ni väl få från hab? Det får i alla fall vi utskrivet av arbetsterapeuten. Leksaker får man förstås köpa själv.
  Låter kalkonen högt? Jag tycker det är svårt att hitta toutchleksaker med lagom volym. E är så känslig för ljud.

  SvaraRadera
 2. ...jo, vissa toutchar får man nog från hab. Kalkonen låter ganska högt, men det fanns en traktor som åkte iväg, den lät inte så mycket, men det gäller att barnet kan hänga med på vart den tar vägen, det kan inte Malte. Sen tror jag kossan var tystare...

  SvaraRadera
 3. Okej, E ser inte så traktorn känns som en dålig idé. Får kika på kossan...
  Kan ju vara bra med något tips nu inför julen.
  Vi har en gris som snarkar (och pratar, tyvärr!) från komikapp, E tycker att den är sådär. Vet inte om Malte gillar fläktar, för vi har köpt en liten "datafläkt" som vi kopplat till toutchen, bild finns här:
  http://matochsovklockan.blogspot.com/2010/12/lite-sent.html

  SvaraRadera
 4. Jodå, Malte gillar fläktar, vi har kopplat en egen fläkt till toutchen som han sätter på och stänger av...! Men Skalmans fläkt var ju MYCKET finare! Vill ha!!!! Var hittar jag en sådan?

  SvaraRadera
 5. Jadu.... var köpte jag den. Tror att det var på nån elektronikaffär typ onoff eller siba. I en låda med billiga grejer :-). Verkligen ett lyckoköp!!!
  Tycker ofta att man köper "grisen i säcken" när det gäller leksaker till E. Han är inte så lätt att roa, så det är ju bra om man kan testa dem innan.

  SvaraRadera