onsdag 28 december 2011

Julen snart över, en liten helg till sen vardag!

Nu har vi kommit hem från Jönköping!
Vi, jag och Fredrik får en ganska bra nattsömn när vi är i Jönköping då mamma tar på sig att ta hand om Malte på natten. Han har naturligtvis sovit som en kratta och dessutom fått mycket besvär med slem. Vi hade ju bara med den lilla, bärbara andningsapparaten och den ger inte lika bra effekt på slemmet som den stora otympliga.

Julen har gått ganska bra. Det är intensiva dagar och det märks tydligt på Malte. Han blir spänd och med det kräks han mer. När tomten kom på julafton så satt Malte och spydde i kapp bredvid honom och gjorde det svårt för oss andra att hänga med i utdelningen och rim läsandet!

Pojkarna fick sååååå mycket julklappar att vi inte fick hem allt... ny pyjamas, morgonrockar, sparbössa, lekmatta, bollhav, sagor, DVD hylla, en trumma, dreggellappar, badpåse och avancerad leksak... av sin syssling Everlyn, 10 år, fick de egen designade byxor! Hon har sytt så fina och sköna byxor till pojkarna. De byxorna blir nu nya favoriterna!

Nu är det vardag för en stund igen. Malte skall till förskolan, vi skall träna och hinna med ett möte med trygg hansa innan det är dags att fira jul med farmor och farfar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar