måndag 30 april 2012

Valborg

Efter många dagar på sjukhus är Malte nu utskriven. Detta var nog längsta inneliggande perioden någonsin...?

I lördags var jag och Fredrik på bröllop och passade på att sova på hotell. "Alla" på festen passade på att släppa loss då de nu var Barbros, vi åkte hem då partyt började, för att passa på att sova!
Så vaknar vi en söndag morgon, tredje natten inom loppet av tre veckor som jag sover en hel natt, och jag känner hur sorgsen jag är. Det är det överkävliga med att sova, känslorna kommer ikapp.
Så hela efterniddafen och kvällen hade jag några turer till toan där jag tyst lät tårarna rinna.

Idag är det Valborg. Jag är på väg ut till Skärhamn för att fortsätta den slappa stilen med underbara Sara och hennes familj. Jag och Widar åker buss upp, han sover gott i sätet bredvid :)
På väg till Centralstationen möttes jag av massa olika ungdomar, uppklädda, med klirrande väskor ich förväntan i blick. Det är vid sådana möten jag inser att jag ör gammal och flyr centrum.
Det är så skönt att ha mysbyxirna överst i väskan och veta att en lugn ich stilla kväll väntar. Fy fasiken för att sitta i en park ich ha picknick och dricka sig askalas. Den tiden är förbi!

I natt är Malte på nallen och Fredrik jobbar men imorgon kommer de upp och gör oss sällskap. Jag skulle egentligen jobba imorgon men känner mig alldeles för ostabil i humöret för att klara av mitt jobb. Men de här två dagarna ska få mig "ur balans" igen :)

I morse var Widar på Hjärtmottagningen, nu ska hans medicin trappas ut! Såååå skönt!

1 kommentar:

  1. Min vän <3, Livet ja de livet... Hoppas ni hade det bra på Valborg! Vi var på hab-besök... Botox botox nu kommer den:-( men men väntat... Kram kram saknar er! M,J och E

    SvaraRadera