måndag 30 januari 2012

låg

Jag är låg, trött, orkeslös, svårt att tänka positivt...

Spelar ingen roll att F ansträngt sig ordentligt sista 2 veckorna och tagit en massa mer ansvar och massa fler vaken timmar och massa mer bärande på grinig bebis.
Han har gett mig sovmorgon, chans att lägga mig tidigt, möjlighet att gå hemifrån och en massa pussar och kramar, men jag blir inte piggare.

Förra veckan kom jag iväg på 1 träningspass... jag kunde inte ens motivera mig att gå och träna. Istället åt jag en massa bullar, smörgåsar och choklad, vad var det bra för?

Ja, det där gör ju att man hamnar i en negativ spiral och de negativa tankarna tar över.

Vi har beslutat att påbörja projekt assistans, bara tanken får mig att gäspa och vilja dra täcket över huvudet... Men vi har också beslutat att ha det i tankarna i en månad innan vi gör något konkret. Tanken är att skicka in ansökan innan sommaren, så vi har gott om tid på oss, än så länge.

Nu skall jag hjälpa mig själv att sluta känna och tänka istället.

Så, idag gick jag iväg och träna. Imorgon blir det träningsvila men fullt pådrag som mamma. Onsdag träning med Maria, fredag lunch spinning, lördag eftermiddags spinning (spinning puls intervall, en ny favorit) och söndag träning med F...

Så, lördag dygn barnfri, god middag, sova hela natten, vara hemma med F och mysa i soffan.

Är jag inte piggare och mer tillfreds på söndag så kan jag ju lika gärna hoppa från balkongen :)

1 kommentar:

  1. Beamar över lite energi från Torslanda till dig....
    --->>>Energi till Louise nuuu!!!!
    Jag hjälper gärna med tips och trix vad gäller assistansen, men det hoppas jag att du vet. Vi har nog gjort många misstag redan och lärt oss. Men visst jag vet att det tar energi. Man får fokusera på att när det fungerar bra så är det fantastiskt. Snälla hoppa nu inte från Balkongen ;)

    Kramar från Jennie

    SvaraRadera