onsdag 22 februari 2012

Stolt

Han var så stolt Malte idag efter att ha åkt taxi!
Taxichauffören sa att han suttit och flinat hela resan. Han satt så fint och putade med läppen, så där som han gör när han vill få och får uppmärksamhet! Goa unge! Och jag är ju naturligtvis stoltast :)

Idag fick Widar välling för första gången. Han fick hem ett smakprov på posten igår. Vi fick ge i en annan flaska för att få tillräckligt stort hål i nappen. Jag letade fram någon gammal napp från Maltes tid. Han slukade 220ml på 5-10 minuter sen skrek han. Jag är helt övertygad av att han skrek för att det tog slut för snabbt. Han kände inte att han var mätt. Sen efter ungefär 5 minuter så började ögonen gå i kors på honom, då kom matkoman :)

Så jag sprang ju naturligtvis till ICA under eftermiddagen och fixade ett paket, ungen skall få välling på kvällarna, det gick snabbt att mata och jag tror vällingen mättar mer och då sover han förhoppningsvis längre! Samma procedur i kväll dock, snabbt in med maten och sen skrik tills känslan av mättnad infann sig, då somnade han på två röda sekunder!

Dagen har varit en mycket bra dag, jag har känt mycket glädje, stolthet, lättnad och tillfredsställelse. Jag tror inte jag varit arg, ledsen eller frustrerad en enda gång idag!

(och då har jag ändå varit hos tandläkaren och fått information om att jag har 2 (!) hål)

4 kommentarer:

 1. Åh, välling är en gåva till föräldrar :-) Kommer ihåg att Theodor sov mycket bättre med välling också. Såklart ni ska vara stolta över Malte, vilken kille!

  SvaraRadera
 2. Du är sååå värd aatt få känna glädje,stolthet etc etc !! Va kul att han gillar åka taxi :)

  Många kramar/ Linda

  SvaraRadera
 3. Stora killen som åker taxi utan mamma! Tur att det kommer lite bra dagar då man kan ladda sina batterier! Tror också välling ger mer mättnadskänsla. Kram till er alla!

  SvaraRadera
 4. Vi började också med välling här i veckan! Superbra!

  Härligt för Malte; Lyckliga barn=lycklig mamma!
  Kram

  SvaraRadera